keskiviikko 5. elokuuta 2015

Luonto -tablettisuojus ja penaali - Nature -tablet cover and pen case

Tästä setistä piti tulla minun opiskelusettini mutta totesin että värit eivät oikein ole minun värejäni. Joten nyt tämä setti olisi myytävänä jos jotakuta kiinnostaa. Tarkempia tietoja Myytävänä -välilehdellä


Lanka on Organic Cottonin Fibra Naturaa, 100% orgaanista puuvillaa. Fibra Naturan värit olivat kauniin luonnollisia. Aluksi minusta tuntui että tämän langan kanssa oli vaikea työskennellä, kun se ei ole yhtä "liukasta" kuin merseroitu puuvilla.


 Malli on oma ja tällä kertaa varsin "kevytrakenteinen" eli vuoreton malli. Käytin näissä kahta eri pienempää koukkua kuin oli suositeltu jotta varsinkin penaalista tulisi riittävän tiivis ettei kynät pilkota silmukoiden välistä.


******

Made this set with a tablet cover and a pen case originally for myself when I start my studies, but then I realized that it's really not my colors. So this set is actually for sale now, more information about that in the For Sale -folder.

The yarn I used was Organic Cottons Fibra Natura 100% organic cotton. They have very pretty natural colors, but at first I found it hard to work with when it's not that "glidy" as mercerized cotton. I also used smaller hooks than recommended to get a tight enough result, especially for the pen case.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos että haluat jättää kommentin!
Thank you for leaving a comment!
💟